LMF….MVO

AT YOUR SERVICE!!

WIJ VAN LMF NIJMEGEN STAAN MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD IN DE WIJK VOOR DE WIJK.

DIT TOONT ZICH IN DE PRIJSSTELLING VAN ONZE PRODUCTEN EN ONZE MANIER VAN ZAKENDOEN

ZO BIEDEN WIJ DE GOEDKOOPSTE OFFICIËLE PASFOTO’S AAN IN NIJMEGEN OMDAT WIJ VINDEN DAT DE DOCUMENTEN OP ZICH AL GENOEG KOSTEN MET ZICH MEEBRENGEN. DAAROM HOUDEN WIJ DEZE KOSTEN VOOR U ZO LAAG MOGELIJK.

REGELMATIG BIEDEN WIJ OOK COMPLEET GETESTE SMARTPHONES AAN DIE WIJ HELEMAAL NAKIJKEN EN INDIEN NODIG DE ONDERDELEN VERVANGEN. DIT HEBBEN WIJ GEDAAN N.A.V. OUDERS DIE BIJ ONS IN DE WINKEL KWAMEN WAARVAN DE KINDEREN VOOR DE 3E MAAL DE TELEFOON HAD LATEN VALLEN EN OP ZOEK WAREN NAAR EEN BETAALBAAR ALTERNATIEF. ZO KWAMEN WIJ OP HET IDEE OM VOORNAMELIJK IPHONES OP TE KOPEN MET KLEINE MANKEMENTEN. WIJ REKENEN BIJ DE VERKOOP VAN DEZE HELE GOEDE IPHONES SLECHTS DE INKOOP TOESTEL, TRANSPORTKOSTEN, INKOOP ONDERDELEN EN ARBEIDSLOON. WIJ MAKEN HIER DUS GEEN WINST OP!! OP DEZE TOESTELLEN GEVEN WIJ OOK NOG EENS DRIE MAANDEN GARANTIE. ZO ZEKER ZIJN WIJ VAN ONZE REPARATIE. EN ZO ZIJN WIJ DUS OOK MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD BEZIG VOOR ONZE MEDEMENS!!

ONS AANBOD VAN KLEDING IS OOK ZEER AANTREKKELIJK GEPRIJSD. ZO ZIJN WIJ BIJ ONZE LEVERANCIERS ALTIJD OP ZOEK NAAR DE BESTE DEAL QUA PRIJS EN KWALITEIT. OOK DIT DOEN WIJ OM ERVOOR TE ZORGEN DAT DE PRIJZEN BETAALBAAR BLIJVEN VOOR DE GEZINNEN DIE IN DEZE TIJD WAT MINDER TE BESTEDEN HEBBEN.

IN ONZE KOFFIECORNER KUNT U GENIETEN VAN EEN ZEER LUXUEUZE KOP KOFFIE VOOR EEN LAGE PRIJS. WIJ DURVEN BEST TE STELLEN DAT WIJ MET ONZE KOFFIE IN NIJMEGEN DE BESTE PRIJS/KWALITEIT VERHOUDING HEBBEN. OOK BIEDEN WIJ U HEERLIJK RIJK BELEGDE BOTERHAMMEN AAN MET DE KEUZE UIT STEVIG MEERGRANENBROOD OF MAISBROOD. ONZE MAROKKAANSE ONTBIJTJES MET EEN HEERLIJKE MAROKKAANSE THEE MET VERSE MUNT IS OOK EEN AANRADER EN HARDLOPER. DIT ALLES VOOR EEN ECHTE SCHAPPELIJKE PRIJS.

WIJ BIEDEN ALS EXTERNE DIENST OOK KLEDINGHERSTEL-EN VERSTELWERKZAAMHEDEN AAN OMDAT DIT OOK GOEDKOPER IS DAN NIEUWE KLEDING TE KOPEN. KLEDING IS VAAK NOG TE GOED OM WEG TE DOEN EN VERDIENT DAN OOK EEN TWEEDE KANS.

OOK HEBBEN WIJ EEN RELATIE MET ÉÉN VAN DE BESTE NAAIMACHINE MONTEURS VAN NEDERLAND DIE GRAAG MET ONS MEEDENKT. DAAROM BIEDEN WIJ OOK NAAIMACHINE ONDERHOUD EN REPARATIE AAN VIA ONZE WINKEL IN DE MEIJHORST. DEZE MONTEUR REPAREERT ALLE MACHINES VAN ALLE MERKEN. HET MEEDENKEN VAN DEZE MONTEUR UIT ZICH IN HET FEIT DAT WIJ OOK HIERMEE DE LAAGSTE PRIJS KUNNEN GARANDEREN.

LMF NIJMEGEN…MEIJHORST 7017…6537EN…NIJMEGEN