Kleding reparatie Nijmegen

Laat je kleding repareren in Nijmegen

Als uw kleding op lichte wijze kapot is gegaan, maar u er nog niet helemaal klaar voor bent om afscheid te nemen is kleding reparatie in Nijmegen een gedegen optie. LMF Nijmegen kan elk soort kledingstuk voor u repareren!

Reparatie

Wij kunnen broeken, shirts, blousen, jassen, jurken en meer repareren in ons atelier in het winkelcentrum Meijhorst te Dukenburg (Nijmegen). Voor enkele van onze reparaties, welke wij veel uitvoeren, hebben wij standaardprijzen opgesteld. Zo weet u altijd van tevoren wat u betaalt.

Staat uw reparatie er niet bij? Neem dan even contact op. We geven u een prijs op maat!

Verstelwerk

Nou kun je in een kledingwinkel gemakkelijk kleding passen, maar soms gebeurt het dat u een kledingstuk zoals een jas of broek koopt die dan net te klein of juist net te groot is. Bijvoorbeeld wanneer u heeft besteld via een webshop. Soms kan het dan praktischer zijn om de kleding op maat te laten verstellen dan het kledingstuk om te ruilen voor een andere maat.

Met onze verstelservice kunnen wij uw nieuwe broek, jas of ander kledingstuk tóch op maat maken zodat deze niet alleen past, maar zelfs uitstekend comfortabel zit!

Broekrits Vervangen

12,50

Vanaf-prijs

Contact

Rits Jas Vervangen

21

Vanaf-prijs

Contact

Broek Inkorten

10

Vanaf-prijs

Contact

Gaten Repareren

5

Vanaf-prijs

Contact

Afspraak maken

Wilt u graag langskomen om uw kleding te laten repareren van uzelf of uw kinderen? Dan kunt u zonder afspraak langskomen bij ons in de winkel. Het is echter ook geen probleem als u vooraf een afspraak wilt maken. Dat kunt u dan doen via het contactformulier.

Adresgegevens

Meijhorst 7017
6537 EN, Nijmegen

[email protected]
+31 (0) 24 7505 821