Pasfoto’s Nijmegen

Pasfoto’s in Nijmegen laten maken

Naast het Steunpunt Gemeente Nijmegen kunt u bij ons terecht om officiële pasfoto’s in Nijmegen te laten maken. Deze kunt u gebruiken voor legitimatiedocumenten in alle landen.

Een pasfoto is een foto van jou die je nodig hebt om documenten en officiële vergunningen aan te vragen. De foto moet aan bepaalde eisen voldoen en worden gemaakt door een professionele fotograaf. Pasfoto‘s worden vaak gebruikt bij het aanvragen van een paspoort, rijbewijs of andere officiële documenten.

Foto laten maken

Waarom heb je een pasfoto nodig in Nijmegen?

Een pasfoto is een belangrijk document. Zo heb je een pasfoto nodig als je een paspoort, rijbewijs of ander officieel document wilt aanvragen. Ook als je je wilt inschrijven bij een verzekeringsmaatschappij, heb je een pasfoto nodig. Daarnaast is een pasfoto ook nodig als je een visum of andere reisdocumenten aanvraagt.

Zonder afspraak

U kunt zonder afspraak bij ons binnenlopen om een pasfoto te laten maken voor uw legitimatiebewijs. Onze foto’s zijn goedgekeurd door gemeentes en overheidsinstanties.

De pasfoto’s zijn direct klaar en worden na het schieten voor u afgedrukt. Daardoor kunt u gemakkelijk voorafgaand uw gemeenteafspraak bij ons langs om een pasfoto in Nijmegen te laten maken.

Afspraak maken

Babyfoto’s

Wij maken ook een pasfoto van uw baby. Ons personeel is uiterst geduldig en vakkundig. Ze nemen graag de tijd voor uw kinderen, wat vaak ook nodig is. Uiteraard zonder aanvullende kosten.

Contact opnemen

ONZE KERNKWALITEITEN

Onze klanten kunnen met of zonder afspraak binnen lopen. De meeste reparaties zijn al binnen 15 minuten tot 1 uur klaar. Dus klaar terwijl u wacht, onder het genot van kop koffie, thee of fris.

Onze klanten kunnen rekenen op de scherpste tarieven. We werken met een klein en gepassioneerd team van professionals. We maken heldere afspraken over de reparatie en de prijs. En bellen u eerst als dit toch anders uitvalt. Dit is wel zo duidelijk.

We werken, waar mogelijk met uitsluitend originele onderdelen. We geven daarom wel 3 maanden garantie op de reparatie (met uitzondering van waterschade)

Onze klanten kunnen uitgaan van de beste service. Onze monteurs hebben jarenlange ervaring met alle mobiele apparaten. Zo bent u verzekerd van professionele en vakkundige oplossingen voor uw toestel.

Afspraak maken

Wilt u graag langskomen om pasfoto’s te laten maken van uzelf of uw kinderen? Dan kunt u zonder afspraak langskomen bij ons in de winkel. Het is echter ook geen probleem als u vooraf een afspraak wilt maken. Dat kunt u dan doen via het contactformulier.