Telefoon reparatie Nijmegen

Wij repareren

Apple Logo
Samsung Logo
Huawei Logo

En nog veel meer merken!

Wanneer u een barst in uw scherm hebt, wilt u natuurlijk dat dit zo snel mogelijk wordt gemaakt. Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij bij LMF Nijmegen zullen uw telefoon niet alleen snel maken, maar ook nog eens met de allerbeste onderdelen. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u er weer tegenaan kunt. Bovendien zijn wij ook de place to be voor telefoon reparatie in Nijmegen. We kunnen namelijk elk merk repareren en we pakken elke klus aan.

Bekijk iPhone reparaties

+1400

Telefoons
gerepareerd

+200

Naaimachines
gerepareerd

+250

Tablets
gerepareerd

4.4/5

Beoordeling
in Google

Alle reparaties

We kunnen eigenlijk ook alles wel maken wat er kapot is. Zo is het mogelijk om er een nieuw scherm er op te laten zetten, maar we kunnen ook een nieuwe batterij in de telefoon plaatsen of de knoppen op de zijkant van de telefoon vervangen. Wanneer u op de website rondkijkt kunt u ook zien welke telefoons we allemaal ervaring mee hebben en wat de kosten zullen zijn voor deze telefoon reparatie.

Staat uw telefoon of model er niet tussen? Schrik dan niet, de kans is groot dat we toch wel een dienst kunnen aanbieden, wij zijn ten slotte dé winkel voor telefoon reparatie in Nijmegen. Het beste wat u dan kunt doen is telefonisch contact opnemen zodat u meteen antwoord krijgt.

Overige reparaties

Tablet reparatie

Meer Informatie

Kleding reparatie

Meer Informatie

Naaimachine reparatie

Meer Informatie

Duur van reparaties

Hoe lang duurt het dan om de telefoon te maken? Dat is een goede vraag.

U zult zien dat een kleine reparatie zoals het vervangen van een oplaadpoort of een scherm binnen een half uur klaar is. Dan zult u dus ook niet lang zonder telefoon zitten.

Mocht de telefoon waterschade hebben dan duurt het wel iets langer. Dit kan dan een aantal werkdagen duren, maar dit komt omdat we de telefoon grondig onderzoeken zodat we geen waterschade missen en alles het dus weer perfect zal doen.

De beste telefoon reparatie in Nijmegen kun je bij ons krijgen en we zullen er dan ook voor zorgen dat we u zo goed mogelijk zullen helpen!